Πέντε Γιαννιώτες στην ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής

Βαγγέλης Αργύρης, Νίκος Γκόλας, Σωτήρης Ζαρπαλάς, Μιχάλης Κασσής και Χάρης Λιούρης.

Αυτοί είναι οι κεντρικοεπιτροπάριοι των Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής. Δείτε εδώ ολόκληρη την Κεντρική Επιτροπή που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Δύο πρώην βουλευτές, τοποθετημένοι αντίστοιχα με το μέρος του Νίκου Ανδρουλάκη ο Βαγγέλης Αργύρης και ως Φωφικός, ο Μιχάλης Κασσής.

Ο Χάρης Λιούρης επίσης, ανήκει στην πλευρά των Φωφικών και εκτελούσε χρέη συντονιστή της άτυπης επιτροπής του Κινήματος, στον προσυνεδριακό διάλογο, τοποθετημένος από την πρόεδρο του κόμματος.

Ο Σωτήρης Ζαρπαλάς είναι ο άνθρωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στο Νομό Ιωαννίνων και είχε λόγο στην πρόταση για την τοποθέτηση στην Κεντρική Επιτροπή, μελών που πρόσκεινται στην τάση του ευρωβουλευτή της ΕΛΙΑΣ.

Ο Νίκος Γκόλας τέλος, αποτελεί μέλος της «γενιάς των σαραντάρηδων» που προσωποποιούν το προφίλ που θέλει να βγάλει προς τα έξω ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Στο Νομό Ιωαννίνων, σημειωτέον, δεν εκπροσωπούνται για διαφορετικούς λόγους, τάσεις με τοπική παρουσία που απαρτίζουν το Κίνημα Αλλαγής: «Ποτάμι», ΚΙΔΗΣΟ και ΔΗΜΑΡ.

Μια Κεντρική Επιτροπή διορισμένη, πολυμελής που ισορροπεί επικίνδυνα τάσεις και επιθυμίες…

Ελπίδα όλων είναι να προχωρήσει παρά τα προβλήματα η ύστατη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του κατακερματισμένου χώρου στο κέντρο του πολιτικού φάσματος.

Η νεκροψία θα δείξει…