Τι είπε και πως ο Δήμαρχος στον Πρωθυπουργό...

Αυτό που θα μπορούσαν να καταλογίσουν στη δημοτική αρχή οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ήταν πως δεν διαβουλεύτηκε αρκετά για να καταλήξει στις δύο ομιλίες που εκφώνησε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο και κυρίως, στην ομιλία με την οποία καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ξέχασαν κι οι ίδιες πως σε προηγούμενη συζήτηση για το θέμα ζητούσαν ακόμα και ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την προετοιμασία των αιτημάτων της πόλης μας προς την κυβέρνηση…

Καμία συνεδρίαση, ειδική τουλάχιστον, δεν έγινε ποτέ… και ο Δήμαρχος είπε αυτά που ο ίδιος και οι συνεργάτες του επέλεξαν να πει, ενώπιον του Πρωθυπουργού.

Προφανώς, με αυτά που είπε ο κ. Μπέγκας όλοι μας μπορεί να διαφωνήσαμε, ιεραρχώντας διαφορετικά τις προτεραιότητες της πόλης, ωστόσο το θέμα δεν έχει πλέον, καμία αξία.

Έτσι, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας, ο μεν Νίκος Γκόντας ρώτησε απλά αν έχουμε κανένα νέο με το ΠΔ της Παμβώτιδας για να πάρει την απάντηση του Δημάρχου πως… θα στείλουμε επιστολή στον Φάμελλο για να μάθουμε… οι Λάζαρος Νάτσης και Άρης Μπαρτζώκας επέκριναν το Δήμαρχο για τη θεματολογία που επέλεξε και την ένταση της φωνής που άρθρωσε… και τέλος, οι Δημήτρης Τασιούλας και Σωτήρης Μαλάμος, κατήγγειλαν το Δήμαρχο ως υπηρέτη στυγνών επιχειρηματικών συμφερόντων…

Κι έτσι, κύλησε η πιο βαρετή συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως των τελευταίων μηνών, χωρίς καμία ουσιαστική είδηση.