Π. Πολάκης: Αστυνομία στο ΠΓΝΙ αναζητεί αυτόν που θα συλλάβει για το διαγωνισμό των 199

Η ανάρτηση Πολάκη στο fb Η ανάρτηση Πολάκη στο fb

Από το πρωί η παρουσία της Αστυνομίας στο νοσοκομείο συνδέθηκε με μήνυση που προφανώς υπέβαλε κάποιος επειδή δεν τηρήθηκε η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων για την αναστολή του διαγωνισμού πρόσληψης των 199 συμβασιούχων στην καθαριότητα και την σίτιση του ιδρύματος, η οποία έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Αστυνομία αναζητούσε από το πρωί τον υπεύθυνο, υπηρεσιακά στελέχη και μέλη της διοίκησης κρύβονταν για να αποφύγουν τη σύλληψη και το αυτόφωρο.

Τη απειλή σύλληψης ανακοίνωσε από το λογαριασμό του στο fb o Παύλος Πολλάκης με τον εξής, δικό του τρόπο:

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ .
Το παρακράτος του παρελθόντος σε πλήρη δράση.
Πριν λιγο με ειδοποίησαν οτι θελουν να συλλάβουν και να δικάσουν με αυτόφωρη διαδικασια το διοικητη του πανεπιστημιακού Ιωαννίνων Βαςιλη Τςικαρη μετα απο μήνυση του εργολάβου καθαριότητας που εκδιώχθηκε απο το νοσοκομείο και ανέλαβαν χθες υπηρεσία 170 εργαζόμενοι με συμβαςεις εργασίας . 
Χθες ήρθε αποφαςη αςφαλιςτικων μέτρων απο καποιο δικαστή των Ιωαννίνων να σταματήσει η διαδικασια προςληψης των εργαζομένων και εκδίωξης του εργολάβου η οποία αποφαςη ομως ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καθώς οι συμβαςεις εργασίας εχουν υπογράφει εδω και μερες!!!!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ η διαδικασια εκδίωξης των εργολάβων που προσφέρει 25-30% εξοικονόμηση πόρων και την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι αμοιβονται με 250-300 ευρω περισσότερα απο πριν 
ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !!!!!
Το λόγο εχει το υπουργείο δημοσιας τάξης και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!'

Ξέρουμε κάποιοι έχασαν πολλα μαύρα λεφτα αλλα αυτή ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΥΓ τα σωματεία ,οι ενώσεις γιατρών ,η ΠΟΕΔΗΝ η ΟΕΝΓΕ ,τι θέση παίρνουν και τι κάνουν;;;;;;;;!!!!!!!!!