…και η επιστολή του στο Επιμελητήριο

Η επιστολή ξεκινά με μια προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου («μετά από τρία χρόνια που υπηρετείτε ως Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων») και η σκληρή γλώσσα διαπερνά όλο το δισέλιδο κείμενο της επιστολής Καχριμάνη 

Η επιστολή ξεκινά με μια προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου («μετά από τρία χρόνια που υπηρετείτε ως Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων») και η σκληρή γλώσσα διαπερνά όλο το δισέλιδο κείμενο της επιστολής Καχριμάνη που στηρίζεται στο επιχείρημα πως το Επιμελητήριο Ιωαννίνων δεν δικαιούται δια να ομιλεί… («Με δεδομένο, ότι ως μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου, δεν είστε υποχρεωμένοι να έχετε γνώση των διαδικασιών που ακολουθούνται για τα δημόσια έργα», «είναι αδιανόητο και δεν έχει ίσως προηγούμενο να υπάρχει συνηγορία φορέων σε αιτήματα επιχειρηματιών για την εκ των υστέρων τροποποίηση του βασικού σκέλους εγκεκριμένης μελέτης…»). Φτάνει να κάνει τέλος λόγο, μέχρι και για «θεσμική εκτροπή» εκ μέρους όσων τον πιέζουν να αλλάξει τη μελέτη.

Εδώ νομίζω έχει λάθος ο Περιφερειάρχης. Η αντίδραση είναι όντως καθυστερημένη – μήπως άλλωστε ο Δήμος Ιωαννιτών αντέδρασε εγκαίρως; - αλλά το Επιμελητήριο έχει λόγο για κάθε θέμα που απασχολεί τα μέλη του.

Και στο κάτω - κάτω, αφού δε μιλά το καθ’ ύλην αρμόδιο Επιμελητήριο, το Τεχνικό, ας ακούσουμε και την άποψη ενός Επιμελητηρίου για το θέμα…

Τέλος, είναι άδικο ο Περιφερειάρχης να απαξιώνει με τέτοιο τρόπο, την αγωνία μερικών δεκάδων ανθρώπων – ξεπερνούν τους 200 – και να μιλά για «αίτημα μιας ολιγομελούς ομάδας επιχειρηματιών που επιδιώκει να ακυρώσει ένα έργο»… Κανείς δε θέλει να μη γίνει το έργο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα νεύρα Καχριμάνη για Νιάρχου… Δήγματα (11/10/2017) »